Individuell konstterapi

erbjuder en personlig och anpassad upplevelse där vi fokuserar på dina specifika behov och mål. Genom en-till-en sessioner med en kvalificerad terapeut får du möjlighet att utforska ditt inre genom konstnärliga uttryck såsom målning, teckning och skulptur. Denna typ av terapi är effektiv för att hantera ångest, depression, trauma och andra emotionella utmaningar. Tillsammans skapar vi en trygg miljö där du kan uttrycka dina känslor och tankar fritt, vilket leder till ökad självinsikt och personlig utveckling.

Individuell konstterapi är ett kraftfullt verktyg för att hantera emotionella utmaningar. Vi erbjuder personlig uppmärksamhet och skräddarsydda terapiplaner som är utformade för att möta dina specifika behov. Vår trygga och kreativa miljö gör det möjligt att utforska känslor och tankar fritt, vilket leder till ökad självinsikt och personlig utveckling.

  • Personlig uppmärksamhet
  • Anpassade terapiplaner
  • Trygg och kreativ miljö

Gruppkonstterapi

erbjuder en dynamisk och stödjande miljö där du kan dela dina upplevelser med andra som går igenom liknande utmaningar. I dessa sessioner använder vi olika konstnärliga tekniker för att främja kommunikation, samarbete och förståelse inom gruppen. Gruppterapi är särskilt effektivt för att bygga sociala färdigheter, stärka självkänslan och skapa ett nätverk av stöd. Våra professionella terapeuter leder gruppen och ser till att varje deltagare känner sig hörd och respekterad.

Gruppkonstterapi skapar en stödjande gemenskap där du kan dela dina erfarenheter och få stöd från andra. Detta stärker sociala färdigheter och självkänsla, samtidigt som det skapar ett nätverk av stöd. Våra professionella terapeuter leder gruppen och ser till att varje deltagare känner sig hörd och respekterad.

  • Stödjande gemenskap
  • Leder till ökad självkänsla
  • Professionellt ledda

Workshops och kurser

Våra workshops och kurser är utformade för att ge dig verktyg och tekniker som du kan använda i ditt dagliga liv för att hantera stress och främja ditt välbefinnande. Under ledning av erfarna terapeuter får du möjlighet att utforska olika konstformer och hitta nya sätt att uttrycka dig själv. Dessa sessioner är öppna för alla, oavsett tidigare erfarenhet av konst, och fokuserar på att skapa en inkluderande och inspirerande miljö där du kan växa både personligt och konstnärligt.

Våra workshops och kurser är designade för att ge praktiska verktyg för att hantera stress och främja välbefinnande. De är öppna för alla nivåer och fokuserar på att skapa en inspirerande och inkluderande miljö. Under ledning av erfarna terapeuter får du möjlighet att utforska olika konstformer och hitta nya sätt att uttrycka dig själv.

  • Öppen för alla nivåer
  • Praktiska verktyg
  • Inspirerande och inkluderande

Keramik kurs till nybörjare:

6 tillfälle 3500kr. 

Plats: Lönsboda 

Kurs börjar i Oktober 2024.

 

 

“Art therapy har verkligen förändrat mitt liv. Jag har lärt mig att uttrycka känslor genom konst och har funnit ett nytt sätt att hantera stress. Tack för all hjälp!”

Anna Svensson