Konst terapi erbjuder vi ett brett utbud av kreativa resurser för att främja välmående genom konstterapi. Våra resurser inkluderar individuell konstterapi, gruppkonstterapi, samt workshops och kurser. Vi är övertygade om att konst och terapi kan samarbeta för att erbjuda en effektiv behandlingsmetod för att hantera känslomässiga utmaningar.

Individuell konstterapi

Vår individuella konstterapi erbjuder skräddarsydda sessioner som fokuserar på specifika behov och mål. Genom konstnärligt uttryck kan du utforska och uttrycka dina känslor på ett terapeutiskt sätt.


Gruppkonstterapi

Vår gruppkonstterapi främjar kommunikation, samarbete och stöd bland deltagarna. Tillsammans kan ni utforska olika konstnärliga uttryckssätt för att främja välbefinnande och självförståelse.


Workshops och kurser

Våra workshops och kurser erbjuder praktiska verktyg för att hantera stress och främja välmående genom konst. Oavsett din konstnärliga förmåga kan du ta del av våra resurser och skapa en meningsfull upplevelse.


Upplev kraften i konstterapi

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra kreativa resurser eller boka en session. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot välbefinnande.